Saldo-opgave 2016

Met betrekking tot uw lening en/of levensverzekering bij WestlandUtrecht Bank, ontvangt u elk jaar een saldo-opgave. Dit overzicht sturen wij u normaal altijd in het eerste kwartaal van het jaar, automatisch, via de post. De meeste klanten ontvangen rond 15 februari 2017 de saldo-opgave over 2016.

Afgeloste leningen

Vanwege de overzetting naar de systemen van Stater ontvangen sommige klanten ook al eind 2016 hun saldo-opgave over 2016. Het gaat om klanten die hun lening bij WestlandUtrecht Bank inmiddels geheel afgelost hebben. Bewaar de saldo-opgave goed. Hierin staan de gegevens die u nodig heeft voor uw belastingaangifte, zoals de restanthoofdsom per 31 december en de rente die u het afgelopen jaar verschuldigd was.

Belastingaangifte

In de saldo-opgave staan de gegevens die u nodig heeft voor uw belastingaangifte, zoals de restanthoofdsom per 31 december en de rente die u het afgelopen jaar verschuldigd was. Bekijk de toelichting bij de saldo-opgave van uw lening en/of de toelichting bij de saldo-opgave van uw levensverzekering.

Vragen?

Heeft u geen fiscale jaaropgave ontvangen of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 033 - 450 93 79. Voor meer informatie over de belastingaangifte verwijzen wij u naar de Belastingdienst of uw financieel adviseur.

HypotheekWijzer

U weet in tien minuten of uw hypotheek extra aandacht nodig heeft.

AflosWijzer

U krijgt binnen drie minuten een indicatie of aflossen voor u gunstiger is dan sparen.

RestschuldWijzer

Bereken of u een grote of kleine kans heeft op een restschuld.

Lopende hypotheek

Met dit formulier kunt u eenvoudig zelf een tussentijdse renteaanpassing aanvragen.

Persoonlijke gegevens

Met dit formulier kunt u uw adreswijziging, een wijziging van het incasso rekeningnummer of tenaamstelling doorgeven.

Overige wijzigingen

Als u een andere wijziging wilt doorgeven of wat wilt vragen, dan kan dat via ons contactformulier.