Inloggen MijnWUB

MijnWUB verhuist van mijn.westlandutrechtbank.nl naar wub.mijnhypotheekonline.nl. Nog niet iedereen heeft toegang tot de nieuwe omgeving. Alle accounts worden voor het einde van het jaar overgezet. Zodra uw account is overgezet ontvangt u van ons een brief met instructies om eenvoudig toegang te krijgen tot de nieuwe omgeving. Daarom zijn er tijdelijk twee manieren om toegang te krijgen tot MijnWUB. Kijk hieronder welke situatie voor u van toepassing is. Meer informatie over de verhuizing vindt u hier.

Ik heb een brief ontvangen

Heeft u een brief ontvangen over de verhuizing van MijnWUB? Dat betekent dat u geen toegang meer heeft tot de oude omgeving. Volg de instructies om toegang te krijgen tot de nieuwe omgeving. Nadat u dat heeft gedaan kunt u inloggen via onderstaande link.

Inloggen

Ik heb nog geen brief ontvangen

Als u nog geen brief heeft ontvangen dan is uw account nog niet overgezet. U kunt nog inloggen zoals u gewend bent via onderstaande link. 

Inloggen

Ik heb nog geen account

Heeft u helemaal nog geen inloggegevens voor MijnWUB? Neem dan contact met ons op om een toegangscode aan te vragen. U kunt ons bellen op 033- 450 9379 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur. Mailen kan ook naar westlandutrechtbank@stater.nl.