Loyaliteitskorting

Wil de klant bij de WestlandUtrecht Bank een nieuwe rente bij verhuizen?
Dan rekenen we  in deze situatie geen vergoeding meer!

Klanten met loyaliteitskorting kunnen vanaf nu bij verhuizing ook zonder vergoeding hun hypotheek meenemen en een nieuwe rente kiezen!

Loyaliteitskorting is een korting van 0,1% op het rentepercentage en is een beloning voor loyaliteit. Het uitgangspunt is dat de klant bij verhuizen loyaal blijft aan WestlandUtrecht Bank en zijn hypotheek meeneemt naar de volgende woning. Dit kan met zijn huidige rente volgens de meeneemregeling, en dit kan ook met een nieuwe rente.

Als de klant wel naar een andere hypotheek aanbieder gaat, berekenen we mogelijk een vergoeding. Dat doen we op basis van uw huidige rente, de actuele rente en de resterende rentevastperiode. Het maximale bedrag is 3% van de resterende lening. Bij een hypotheek van € 250.000 gaat het dan dus om maximaal € 7.500, een hoop geld.  Bespreek dit met uw klant. Als de hypotheek binnen twaalf maanden alsnog wordt meegenomen naar de nieuwe woning kan een betaalde loyaliteitsvergoeding worden teruggevraagd. Dit wordt in de tekst op de aflosnota uitgelegd.

De Loyaliteitskorting wordt niet meer aangeboden.