MijnWUB

Na uitgebreid klantonderzoek en vele gebruikerstesten is het zover, MijnWUB is klaar voor gebruik! De nieuwe online omgeving is volgens klanten mooi, overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. We hopen dat u dat ook vindt.

Wat kan ik in MijnWUB?

In MijnWUB kunt u online uw hypotheek bekijken waar en wanneer u dat uitkomt. Eenvoudig op uw mobiel, tablet of laptop. Wij zijn trots op het resultaat en we hopen dat u er blij mee bent!

MijnWUB biedt u direct de volgende mogelijkheden:
- Inzicht in uw hypotheek;
- Online aflossen met iDEAL;
- Uw nieuwe rentevastperiode kiezen bij renteherziening;
- Uw jaaropgave bekijken en downloaden;

Daarnaast ontwikkelen we continu nieuwe functionaliteiten. Zo kunt u binnenkort in MijnWUB ook tussentijds uw rente aanpassen.

Hoe krijg ik toegang tot MijnWUB?

We zijn deze maand gestart met de uitrol van MijnWUB. We willen iedereen die vragen heeft goed van dienst zijn. Daarom versturen we de uitnodigingen verspreid over een aantal maanden. We streven er naar om voor de zomervakantie alle uitnodigingen te hebben verstuurd. In de uitnodiging staat een code waarmee u uw MijnWUB account kunt activeren.

Waar kan ik mijn account activeren?

Als u een activatiebrief heeft ontvangen kunt u uw account activeren via mijn.westlandutrechtbank.nl/activeren

Waar kan ik inloggen?

Nadat u uw account heeft geactiveerd kunt u inloggen via mijn.westlandutrechtbank.nl. Binnenkort voegen we een link naar de inlogpagina toe aan deze website.

Dashboard MijnWUB