WestlandUtrecht Bank

“WestlandUtrecht Bank is een handelsnaam van ING Bank N.V. WestlandUtrecht Verzekeringen B.V. is een dochter van ING Bank N.V. 

Voor uw leesgemak gebruiken wij zowel voor WestlandUtrecht Bank als voor WestlandUtrecht Verzekeringen B.V. op onze site overal de naam ‘WestlandUtrecht’, tenzij er een speciale reden is om een aparte vermelding te maken.”

WestlandUtrecht is gespecialiseerd in het beheren van hypotheken en verzekeringen. Onze focus is geheel gericht op onze bestaande klanten. 

Voor wie zijn onze producten bedoeld?

Door WestlandUtrecht verstrekte hypothecaire financieringen zijn alleen bedoeld voor woonhuizen in Nederland bestemd voor eigen bewoning. De maximale looptijd van een financiering is 30 jaar.

Bij de verstrekking van de financiering kan WestlandUtrecht u verplichten om naast de financiering aanvullende producten zoals een opstalverzekeringen en/of overlijdensrisicoverzekeringen af te sluiten. 

Aan de hypothecaire financiering zijn verplichtingen verbonden. Het niet naleven daarvan heeft gevolgen. U leest ze in onze voorwaarden.

Specialist in hypotheken

WestlandUtrecht kent een jarenlange ervaring en specialisatie op het gebied van hypotheken. WestlandUtrecht werkt voor haar dienstverlening nauw samen met andere gespecialiseerde partijen zoals Stater, Hypocasso en Nationale-Nederlanden Bank. 

Financieel adviseurs

WestlandUtrecht werkt samen met financieel adviseurs die gespecialiseerd zijn in hypotheekadvies. U bepaalt als klant zelf door welke financieel adviseur u zich wilt laten adviseren over uw hypotheek. WestlandUtrecht werkt samen met onafhankelijk financieel adviseurs die in het bezit zijn van een AFM vergunning. Met onze adviseurzoeker kunt u een financieel adviseur zoeken bij u in de buurt.

 

Onze gegevens:

De gegevens van de kredietgever zijn:

Naam: ING Bank N.V.
handelend onder de naam WestlandUtrecht Bank.
Handelsregister: Amsterdam nr. 33031431
Telefoonnummer: 033 - 450 93 79
(bezoek)Adres: Haarlerbergweg 13-15
1101 CH Amsterdam Zuid Oost
E-mailadres: westlandutrechtbank@stater.nl
Internetadres: www.westlandutrechtbank.nl