Hangt één van deze kunstwerken straks bij u thuis?

Wij willen graag een stijlvolle bijdrage leveren aan uw woning. Daarom geven wij in samenwerking met kunsthandel Schoonheim & De Vink, 3 bijzondere kunstwerken weg. 

 

Discrete

-Discrete-
Kunstenaar: Hans Jochem Bakker (1948)
Techniek: Zeefdruk op dibont
Afmeting: 100x120 cm

 

Oude motieven als vogels, paarden, stierenvechten en vrouwen zijn de onderwerpen van deze schilder, die zelf veel inspiratie haalt uit het werk van Salvador Dalí.

 

 

Bloemenveld

-Bloemenveld-
Kunstenaar: Jochem Graaf (1954)
Techniek: Acryl op linnen
Afmeting: 100x100 cm

 

De autodidact Jochem de Graaf zet zijn onderwerpen abstract neer op zijn doeken. Het materiaalgebruik geeft de schilderijen van Jochem de Graaf een speciale dimensie.

 

 

Gekke vogel

-Gekke vogel-
Kunstenaar: Casper van Houten (1966)
Techniek: Acryl gemengd olieverf op linnen
Afmeting: 100x100 cm

Deze Antwerpse schilder gebruikt simpele vormen met stevige contourlijnen, opgevuld door felle kleuren voor een warme en vrolijke uitstraling.

 

Wilt u kans maken op een van deze schilderijen?

Maak uw keuze uit bovenstaande 3 schilderijen en vertel ons waarom u juist dit schilderij bij u aan de muur ziet hangen. Mail uw motivatie voor uw favoriete kunstwerk uiterlijk 22 april 2020 naar:

rondomgeld@westlandutrechtbank.nl

Onze jury beoordeelt alle inzendingen en de beste motivatie per schilderij wint het betreffende kunstwerk. Op uiterlijk 8 mei nemen wij contact op met de 3 gelukkige winnaars! De actievoorwaarden leest u hieronder. 

Wij kijken uit naar uw motivatie!
 

Met dank aan:

Erik Geytenbeek

Kunsthandel Schoonheim & De Vink

www.schoonheimendevink.nl

 

Actievoorwaarden prijsvraag

  • WestlandUtrecht Bank organiseert in de periode van 12 maart 2020 tot en met 22 april 2020 een prijsvraag waarbij deelnemers één van de drie door WestlandUtrecht Bank geselecteerde schilderijen kunnen winnen.
  • Deelnemers worden uitgenodigd uiterlijk 22 april 2020 middels een mail naar rondomgeld@westlandutrechtbank.nl te vertellen voor welke van de drie schilderijen zij willen meedingen en waarom zij dat schilderij perfect vinden passen in hun woning. De motivaties die volgens de jury het meest aansprekend zijn, winnen het schilderij waar hun motivatie betrekking op heeft.
  • Deelname aan de actie is gratis.
  • Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer klant zijn bij WestlandUtrecht Bank. Er kan per huishouden één keer worden deelgenomen en één van de drie schilderijen worden gewonnen.
  • De schilderijen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen en zijn belastingvrij.
  • De prijswinnaars wordt uiterlijk op 8 mei 2020 op de hoogte gesteld. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Werknemers van WestlandUtrecht Bank, de aan haar gelieerde ondernemingen en de onderneming(en) waar WestlandUtrecht Bank met betrekking tot de prijsvraag mee samenwerkt komen niet in aanmerking voor een prijs.
  • WestlandUtrecht Bank is niet aansprakelijk voor enige (zichtbare en/of verborgen) gebreken aan de schilderijen en/of enige andere schade aan de schilderijen (inclusief schade veroorzaakt door verzending en/of andere wijze van transport). Verzending zal plaatsvinden door kunsthandel Schoonheim & De Vink en vindt alleen plaats naar een adres in Nederland. 
  • De deelnemer verleent aan WestlandUtrecht Bank toestemming om zijn/haar naam als winnaar te vermelden op de online actiepagina.  
  • Door deelname aan de prijsvraag aanvaardt de deelnemer deze actievoorwaarden.