Privacy Statement

In dit Privacy Statement leest u hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. WestlandUtrecht hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens. Daarom gaan wij uiterst zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Ons privacybeleid

WestlandUtrecht verwerkt uw gegevens zoals is vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen (Gedragscode).
De Gedragscode is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken en het Verbond van Verzekeraars. De WBP is in de Gedragscode specifiek uitgewerkt voor banken en verzekeraars.

U kunt de Gedragscode met bijbehorende toelichting en de goedkeurende verklaring van de Autoriteit Persoonsgegevens(“AP”) nalezen op WestlandUtrecht heeft de verwerking van persoonsgegevens gemeld bij de AP. Deze meldingen zijn opgenomen in het openbaar register van de AP, zie https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Wij hebben het recht om dit Privacy Statement aan te passen. Dit Privacy Statement is voor het laatst gewijzigd per 18 februari 2015. Wij adviseren u om dit Privacy Statement regelmatig te raadplegen. In ieder geval op het moment dat u uw persoonsgegevens aan ons verstrekt.

HypotheekWijzer

U weet in tien minuten of uw hypotheek extra aandacht nodig heeft.

AflosWijzer

U krijgt binnen drie minuten een indicatie of aflossen voor u gunstiger is dan sparen.

RestschuldWijzer

Bereken of u een grote of kleine kans heeft op een restschuld.

Lopende hypotheek

Met dit formulier kunt u eenvoudig zelf een tussentijdse renteaanpassing aanvragen.

Persoonlijke gegevens

Met dit formulier kunt u uw adreswijziging, een wijziging van het incasso rekeningnummer of tenaamstelling doorgeven.

Overige wijzigingen

Als u een andere wijziging wilt doorgeven of wat wilt vragen, dan kan dat via ons contactformulier.