Heeft u vragen?

Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u om uw leningnummer bij de hand te hebben.

Onze gegevens

Hypotheken

Voor vragen over uw hypotheek en eventuele gekoppelde verzekeringen zoals de Lage Lasten Polis, de SpaarXtra Polis of de BankSpaar Loyaal rekening.

Telefoon:
033-450 9379

E-mail:
westlandutrechtbank@stater.nl

Contactformulier

Verzekeringen

Voor vragen over verzekeringen die niet gekoppeld zijn aan uw hypotheek zoals het Premie Voordeel Plan of uw lijfrente- of overlijdensrisicopolis.

Telefoon:
033-450 9379

E-mail: westlandutrechtverzekeringen@stater.nl

Contactformulier

Adresgegevens

Postadres:
WestlandUtrecht Bank
Postbus 1211
3800 BE Amersfoort

Bezoekadres:
WestlandUtrecht Bank
Haarlerbergweg 13-15
1101 CH Amsterdam Zuid Oost

Heeft u een klacht?

Wij streven naar een zo goed mogelijke dienstverlening. Toch kan het gebeuren dat u ergens minder tevreden of zelfs helemaal niet tevreden over bent. In dat geval willen wij u vragen uw klacht aan ons kenbaar te maken. Dan kunnen wij op zoek naar een passende oplossing. Bovendien biedt u ons daarmee de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren.

Meer informatie

Over WestlandUtrecht Bank

Specialist in beheer

WestlandUtrecht Bank is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen van bestaande klanten. We willen met de veranderde eisen van deze tijd, zo goed mogelijk inspelen op de behoeften van onze bestaande klanten.

Wie zijn wij

140 jaar ervaring

In 1969 ontstaat WestlandUtrecht Hypotheekbank N.V. uit een fusie van de Westlandsche Hypotheekbank N.V. en de Utrechtsche Hypotheekbank N.V., beide opgericht aan het eind van de 19e eeuw.

Meer over onze geschiedenis