Iets wijzigen in uw lopende hypotheek

Wijzigen lopende hypotheek

Met dit formulier vraagt u een offerte aan voor een wijziging van uw hypotheek. Lees de offerte na ontvangst zorgvuldig door. Na ontvangst van de getekende offerte, voeren wij de wijziging door. In veel gevallen kunt u uw wijziging eenvoudig en snel regelen in MijnWUB. Heeft u nog geen account, bel ons dan via 033 - 450 9379 om een activatiecode aan te vragen.

Wilt u uw rente wijzigen of een extra aflossing of storting doen op een (bank)spaarhypotheek? Dat kan nog niet in MijnWUB, gebruik daarvoor dit formulier. U kunt de actuele hypotheekrente hier vinden.

LET OP:
  • U kunt één wijziging per keer insturen.
  • Er kunnen administratiekosten verbonden zijn aan de wijziging. Deze kosten vindt u terug op de offerte.
Let op! Een aflossing op uw (bank)spaarhypotheek is alleen mogelijk op de jaarlijkse hypotheekvervaldatum. De hypotheekvervaldatum is altijd een eerste dag van de maand. Het gaat om het moment dat uw hypotheek is gepasseerd bij de notaris. Bijvoorbeeld: uw hypotheek passeerde op 15 juni 2010. De hypotheekvervaldatum is dan 1 juli. Stel dat u extra wilt aflossen, dan kunt u dat in dit voorbeeld jaarlijks alleen op 1 juli doen. U kunt 12 tot 4 weken voor deze datum een verzoek indienen met dit wijzigingsformulier. Eerder ontvangen verzoeken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Weet u niet wat uw hypotheekvervaldatum is? Neem contact met ons op, dan kijken wij dat graag voor u na.
Let op! Een storting in uw spaarpolis of op uw bankspaarrekening is alleen mogelijk op de jaarlijkse hypotheekvervaldatum. De hypotheekvervaldatum is altijd een eerste dag van de maand. Het gaat om het moment dat uw hypotheek is gepasseerd bij de notaris. Bijvoorbeeld: uw hypotheek passeerde op 15 juni 2010. De hypotheekvervaldatum is dan 1 juli. Stel dat u extra wilt storten, dan kunt u dat in dit voorbeeld jaarlijks alleen op 1 juli doen. U kunt 12 tot 4 weken voor deze datum een verzoek indienen met dit wijzigingsformulier. Eerder ontvangen verzoeken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Weet u niet wat uw hypotheekvervaldatum is? Neem contact met ons op, dan kijken wij dat graag voor u na.