Zoek een adviseur

WestlandUtrecht Bank heeft zelf geen financieel adviseurs. De onafhankelijke financieel adviseurs die al bij ons bekend zijn kunt u hieronder vinden. U kunt natuurlijk ook een andere onafhankelijke financieel adviseur raadplegen die in het bezit is van een AFM vergunning.

In de onderstaande video leggen wij in anderhalve minuut uit waarom financieel advies belangrijk is. Een wijziging binnen de hypotheek kan namelijk op korte en lange termijn gevolgen hebben. Een financieel adviseur helpt u deze gevolgen te overzien. In deze video geven wij u ook tips over hoe u zich kunt voorbereiden op het gesprek. Op de website van Vereniging Eigen Huisvindt u een handige checklist ter voorbereiding van uw adviesgesprek.

Adviseurzoeker

Voer hieronder uw plaatsnaam in.


Aan financieel advies kunnen kosten verbonden zijn

Sinds 2013 betaalt u rechtstreeks voor financieel advies. Dat betekent dat een financieel adviseur kosten in rekening bij u brengt voor financieel advies en bemiddeling. Vroeger betaalde u een financieel adviseur ook al voor zijn advies. Dit bedrag was toen verwerkt in de prijs van het financiële product. Deze beloning werd ook wel provisie genoemd.

Lees meer