Terug

Jobcoach

Bent u (bijna) werkloos, of wilt u weer een baan gaan zoeken nadat u als zelfstandige heeft gewerkt? Dan helpen wij u graag met een jobcoach om uw kansen op werk te vergroten. Want misschien is het lang geleden dat u heeft gesolliciteerd. Of kunt u wel wat hulp gebruiken om u goed voor te bereiden op solliciteren. Hieronder leest u hoe de coach te werk gaat.

...

Proces

Stap 1: een intake gesprek

U maakt kennis met de coach. U vertelt over uw opleiding en werkervaring. En u geeft aan wat u verwacht van een baan en hoeveel u inzetbaar bent. Samen met de coach kijkt u welke hulp u wilt. Het intakegesprek is gratis.

Stap 2: vervolgmodule(s)

Afhankelijk van de uitkomst van het intakegesprek, zijn er verschillende vervolgmodules beschikbaar. Samen met u maakt de jobcoach een kostenopgave. Deze vervolgmodules duren 1 tot 3 maanden.

Bijvoorbeeld:

 • CV en brieven
  Wat is relevant voor een bepaalde werkgever? Hoe valt u op?
 • Social Media
  Hoe gebruikt u LinkedIn of andere sociale netwerken om werk te vinden?
 • Personal Branding
  Leer in 2 minuten te vertellen wie u bent, wat u kunt en wat u wilt.
 • Coaching tijdens het sollicitatieproces
  U krijgt tips om een goede indruk te maken
 • (Her)oriënteren op de arbeidsmarkt
  Speciaal voor zelfstandigen die overwegen om weer in een baan te werken.

Maak direct een afspraak

Kunt u een jobcoach gebruiken of wilt u meer informatie? Bel ons dan om een afspraak te maken voor de intake : 033 – 422 94 95. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.30 uur. Mailen kan ook naar: westlandutrechtbank@betaalmijnhypotheek.nl.