Terug
Op deze pagina

Loyaliteitskorting

Heeft u Loyaliteitskorting? Dan heeft u bij het kiezen van uw rentevastperiode aangegeven bij verkoop van uw woning loyaal te willen zijn aan WestlandUtrecht Bank. Daarvoor ontvangt u een rentekorting van 0,1%. In ruil daarvoor ziet u af van de mogelijkheid om vergoedingsvrij af te lossen bij verkoop van uw woning.

Sluit u binnen 12 maanden na het aflossen van de lening met Loyaliteitskorting een nieuwe lening bij ons dan blijft u loyaal en hoeft u uiteraard geen vergoeding te betalen. U kunt er voor kiezen om uw oude rentecondities mee te nemen (meeneemregeling) of juist te kiezen voor onze actuele rente als die aantrekkelijker is dan uw huidige rente.

Sluit u geen nieuwe hypotheek bij WestlandUtrecht Bank dan moet u mogelijk een vergoeding aan ons betalen. We kijken daarvoor naar uw contractrente, de resterende rentevastperiode en de marktrente voor soortgelijke leningen op dat moment. De vergoeding bedraagt maximaal 3 procent van het af te lossen bedrag.

Wanneer er sprake is van een vergoeding en hoe wordt de hoogte ervan bepaald?

Loyaliteitskorting wordt niet meer aangeboden. Na afloop van de rentevastperiode of bij tussentijdse renteaanpassing, kunt u niet meer (opnieuw) kiezen voor Loyaliteitskorting.